• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

У петак, 29. маја 2020. године основно школовање успјешно je завршило 126 ученика наше школе.

Драги наши ученици!

Девет је лијепих година иза нас, девет година које су протекле као трен. Девет година испуњених предивним тренуцима дјечије радости, учењем, дружењем у школи и ван ње, стварањем нераскидивих пријатељстава...

Надамо се да ће вам ове године проведене са нама остати заувијеk у најљепшим сјећањима, у лијепим успоменама које не блиједе и које ће чинити ваше духовно благо.

Ми ћемо вас памтити као генерацију која је на јединствен, неуобичајен начин, онлајн наставом завршила посљедње тромјесечје 9. разреда. Школско звонце, клупе и таблу замијенили сте кућним окружењем, ТВ часовима, неуморним писањем домаће задаће. Радили сте вриједно, трудили се да са нешто више самосталности савладате нове наставне јединице, да на вријеме урадите и пошаљете све што се од вас тражило. Послали сте на стотине текстуалних порука, фотографија и мејлова, безброј сте нас пута пријатно изненадили, обрадовали, насмијали, из ципeла изули...

У школи сте научили много и то знање искористите да даље крчите животне путеве, да градите љепшу и бољу будућност за себе, нове нараштаје, домовину.

Ви сте били једана веома добра генерација у којој је основно образовање 45 ученика (36,3%) завршило са одличним успјехом. 9 ученика који су данас овдје са нама издвојило се својим трудом, залагањем и учењем и они су добитници Вукове дипломе: То су ученици 9-1 одјељења: МИТАР МИЉКОВИЋ и ИВАНА НИНКОВИЋ; ученица 9-2 одјељења АНДРЕА АЛЕКСИЋ; ученици 9-3 одјељења: МАРКО БРКОВИЋ, АЊА ПУЈИЋ, ДРАГАНА ПУШАРА, МИЉА ТОМАШЕВИЋ, ВАЊА ЋОСОВИЋ и ученик 9-4 одјељења ДИМИТРИЈЕ ПОПОВАЦ. Честитамо вам са великим задовољством и поносом. Вашим трудом и радом у досадашњем школовању ући ћете у историју као најбољи ђаци једне генерације, што је велики успијех.Желимо вам да наставите да будете најбољи. Ви треба да будете поносни на знање и успјех који сте постигли, а ми смо поносни на вас и ваша постигнућа. Наставите да вриједно учите и радите читавог живота. Ви сте наша будућност, а наша будућност је свијетла.

Посебно нам је задовољство истаћи да је УЧЕНИКОМ ГЕНЕРАЦИЈЕ ШКОЛСКЕ 2019/20. ГОДИНЕ ПРОГЛАШЕНА УЧЕНИЦА 9-3 ОДЈЕЉЕЊА МИЉА ТОМАШЕВИЋ. Комисија за избор Ученика генерације није имала нимало тежак задатак, јер МИЉА је најбоља: има све петице, учествовала је на свим такмичењима, друг прије свега, несебична, има лијепо васпитање, поштовање, карактер... Увјерени смо да ће све те лијепе особине доброг човјека знати заувијек задржати.

Драги наши ученици, желимо да вам се остваре све реалне жеље, да ваши снови постану стварност. Желимо да постигнете професионални успјех, а да при том, увијек и свуда, у свим приликама и околностима будете добра дјеца својих родитеља, да будете честити, хумани, морални, часни, несебични, племенити... Желимо вам срећну и успјешну будућност, живот испуњен радошћу и љубављу.

Дружите се, волите се, његујте пријатељства, не дозволите да их различити путеви прекину.

Срећни смо што смо били дио вашег одрастања, што смо успјели да вас изведемо на отворени пут живота, нимало лак, што одлазите у нове изазове, у нове побједе. Са посебном пажњом пратићемо ваше успјехе и искрено им се радовати.

Ми, ваши наставници, вјерујемо у вас! Срећно мали, велики наши!

 

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Укинуто због мјера заштите против вируса корона 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено