• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Ученици одјељења VI 2 били су у посјети Музеју Херцеговине и умјетничкој галерији „Бокић“. На етнографском одјелу Музеја имали су прилику чути о начину живота, традицији, обичајима и култури живљења својих предака док су на природњачком одјелу видјели дјелић богатства флоре и фауне којим наша кршевита Херцеговина располаже.

У галерији су уживали у умјетничким радовима и сликама, научили колико је умјетност важна и колико задовољства може да нам бављењем умјетношћу може да донесе, а посебну пажњу су привукле уникатне дрвене скулптуре са обгрљеним херцеговачким каменом које су издјељале вриједне руке господина Миливоја Бокића.

Ученици одјељења VI 5 били су такође у посјети Музеју Херцеговине и присуствовали су стручном вођењу од стране кустоса кроз изложбу „Ристо и Бета Вукановић“-150 година од рођења.

Сазнали су доста тога о животу и раду овог умјетничког пара који је био један од носилаца културног живота у Београду, који је са својим савременицима организовао изложбе, покренуо умјетничку школу и основао бројна културна и умјетничка удружења. Ученици су имали прилику видјети и друге вриједне музејске експонате и поставке, као и дјела Војислава Билбије.

Захваљујемо се на срдачном гостопримству директорици и кустосима Музеја као и власницима умјетничке галерије „Бокић“.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено