• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Такмичење у интерптретативном говорењу поезије ове године је спроведено у нижим и вишим разредима основне школе.Учесници су били подијељени у двије групе према старости. Млађа група окупила је ученике од 2. до 5. разреда, а старија од 6. до 9. разреда.

Школско такмичење из Православне вјеронауке одржано је у организацији вјероучитељица Лидије Бухе и Наташе Ђурић уз поштовање свих хигијенско-епидемиолошких мјера. Такмичили су се, као и претходних година, ученици 6. разреда На Градско такмичење, које ће се одржати 27.2. пласирало се пет ученика, а њихов ранг на овом нивоу такмичења је сљедећи:

У школи је 18.2.2021. године одржано школско такмичење из физике за које је и ове године владала велика заинтересованост. Такмичило се 36 ученика и то: 15 ученика 7. разреда, 12 ученика 8. разреда и 9 ученика 9. разреда. Такмичење су организовали и провели, у складу са свим епидемиолошким мјерама и препорукама, наставници физике: Мирсада Ћурић, Даринка Марић и Зоран Вулић.

Наставници математике: Назмија Трапарић, Ивана Спаић и Жарко Милидраговић су у складу са Календаром такмичења дана 11.2.2021. године (четвртак) реализовали школско такмичење из математике. Такмичење је проведено уз поштовање свих препоручених хигијенско-епидемиолошких мјера.

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено