• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

За ђака генерације у овој школској 2022/2023. год. проглашена је Калина Ковач, ученица одјељења IX 3. Поред запажених резултата на многим такмичењима, међу којима су и они на републичком нивоу, Калина се истиче својом свестраном личношћу и радозналошћу, темељним приступом извршавању ђачких обавеза, дисциплином, отвореношћу за нова сазнања, сјајном моћи запажања и даром да постави питања на која није увек лако одговорити и која превазилазе област и градиво предвиђено наставним планом и програмом.

Математички прецизна и тачна, али исто тако умјетнички надарена и врло креативна и емотивна Калинa је и особа коју одликује изузетна зрелост и лијепо васпитање којим плијени уз увијек присутну дозу стидљивости али и поштовања саговорника, било да су у питању њени вршњаци или наставници. Поуздана и правична, а ненаметљива, увијек је била подршка другарима, а кад год је било потребно да се нешто уради прецизно, креативно, брзо и добро и да се школа представи на најбољи начин, увијек смо знали да можемо рачунати на њу.

Активно је учествовала у друштвеном животу школе, на разним школским свечаностима, приредбама и концертима, као и хуманитарним базарима не жалећи свог слободног времена, енергије и рада.

Поред Калине, титулу носиоца Вукове дипломе понијели су: Татјана Радовановић, Теодора Спремо, Никола Милић, Марта Миливојевић, Попадић Талија, Пујић Лара и Марија Самарџија.

Посебну диплому за изузетно постигнуте и остварене резултате у овој школској години добили су: Нађа Буђен (српски језик) Атанасиа Галанос (физика) Лучић Јана (српски језик) Калина Ковач (руски језик) Марта Миливојевић (математика) Теодора Мулина (ликовна култура) Талија Попадић (математика) Лара Пујић (руски језик) Филип Тасовац (информатика)

Свим нашим малим матурантима од срца желимо срећан завршетак основношколског образовања и успјех у наставку школовања. Поносни смо што сте били ђаци наше школе, а за ваше успјехе ћемо засигурно опет чути јер будућност чека на вас.

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено