• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Данас су наши малишани показали колико воле своју Херцеговину и представили су је на најљепши могући начин, кроз њене љековите самоникле биљке, мед, пчелиње производе и маслине.

Народна библиотека Требиње организовала је у четвртак, 3. 3. 2022. године, дружење дјеце наше школе са пјесникињом из Херцег Новог Соњом Падров Тешановић.

У нашој школи је  у четвртак, 3.3.2022. године, на радост ученика и особља школе, свечано отворена љетна учионица – дружионица. За реализацију овог пројекта Министарство просвјете и културе је одобрило 14.626,54 КМ са ПДВ-ом, а Град Требиње је издвојио 4.000,00 КМ. 

У четвртак, 24.2.2022. године ученици 5-3 и 5-4 одјељења су посјетили Музеј Херцеговине. У корелацији са наставном темом „Прошлост“ из природе и друштва, проширили су своје знање и интересовање о прошлости нашег народа. Уз организовано и стручно вођење кустоса, имали су прилику погледати експонате у свим одјељењима Музеја Херцеговине.

Данас је за ученике првих разреда уприличена посјета професионалних кувара који су на занимљив начин приближили малишанима како се припрема здрава и укусна храна, које су то намирнице које својом хранљивом вриједношћу треба да буду заступљене у исхрани дјеце њиховог узраста и како их треба правилно припремати. Креативности није недостајало, па су направљење куварске капе, илустрован је и један дјечији мени са нашим малим куварима у главној улози, а није изостала ни дегустација припремљеног здравог дезерта од црне чоколаде и сувог воћа.

Oдборници Скупштине Града Требиња једногласно су подржали приједлоге за додјелу Светосавске награде истакнутим требињским просвјетарима. Међу петоро награђених је и Драгослав – Драго Ђордан, пензионисани наставник разредне наставе и дугогодишњи директор наше школе.

ОБАВЈЕШТАВАМО РОДИТЕЉЕ ДА ЋЕ СЕ НАЈАВА УПИСА У ШКОЛСКУ 2022/23. ГОДИНУ ОБАВИТИ ОД:

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено