• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Већ смо писали о Теодору Риђешићу, ученику 3-1 разреда наше школе, који је остварио право учешћа на регионалном такмичењу рецитатора у узрасној грпи од другог до петог разреда.

Градско такмичење из Српског језика и језичке културе проведено је 20. марта 2021. године, онлајн. Такмичило се 11 ученика седмог разреда и то: 5 ученика из наше школе и по 3 ученика из ОШ „Вук Караџић“ и ОШ „Свети Василије Острошки“. Ментори наших ученика су наставнице Ангелина Кујачић и Божана Бокоњић.

У суботу, 20. марта одржано је Регионално такмичење из иформатике за ученике основне школе. На овом такмичењу као једини представник Града учествовао је и наш Андрија Рикало и заузео одлично треће мјесто.

На одржаном Градском такмичењу у организацији РПЗ-а и Цивитас-а из „Демократије“ за ученике требињских основних школа наши представници, одјељење 6-2, су заузели друго мјесто са освојених 255 бодова.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено