• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

На стадиону у Полицама одржано је 14. априла Регионално такмичење из атлетике, које је било одгођено због лоших временских прилика.

Регионално такмичење у рецитовању ове године је, као и градско, одржано онлајн, 9. априла 2022. године. На ово такмичење, заузимањем другог мјеста на градском такмичењу, пласирале су се двије ученице наше школе Нађа Јокановић, у млађој узрасној скупини и Лара Црногорац у средњој узрасној скупини.

Републичко такмичење из Руског језика на нивоу 9. разреда одржано је 9. априла у Бања Луци, на Филолошком факултету. Учесницима је добродошлицу зажељела декан факултета проф. др Милена Бабић и путем видео линка амбасадор РФ у БиХ Игор Калабухов. Нису изостале ни одличне награде (књиге, рјечници, приручници на руском језику) за прва три мјеста, о чему се побринуо организатор, РПЗ у сарадњи са Руским културним центром.

У ЈУ ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржано је 9. априла 2022. године Републичко такмичење основаца из Француског језика на нивоу 9. разреда. У пратњи наставнице Далиборке Рудан на овом такмичењу учествовала је и ученица наше школе Калина Мрдић и заузела 9. мјесто.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено