• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Градско такмичење из Православне вјеронауке одржано је 27.2.2021. године са почетком у 10 часова у складу са објављеним стручним упутством.

Такмичењу је приступило 11 ученика 6. разреда из три требињске основне школе: 5 ученика из ЈУ ОШ „Јован Јовановић Змај“ и по 3 ученика из ЈУ ОШ „Вук Караџић“ и ЈУ ОШ „Свети Василије Острошки“. Школе су уредно пријавиле такмичаре, а ученици су такмичарске задатке радили у својим школама уз поштовање свих актуелних хигијенско-епидемиолошких мјера.

Задаци су на вријеме достављени на меил наше школе која је била домаћин овогодишњег такмичења. У складу са стручним упутство задаци су умножени (комисија) и прослијеђени другим школама које су такође имале формиране комисије за провођење такмичења.

Према изјавама школског руководства све школе су строго поштовале стручно упутство, ученици су задатке радили 90 минута. Сваки члан комисије добио је скенирање урађене задатке свих ученика, послије чега се приступило исправљању и бодовању задатака , усклађивању мишљења чланова комисије те објављивању прелиминарних резултата. Пошто није било жалби формирана је званична ранг листа.

Иако мало необично, такмичење је протекло у лијепој атмосфери. Првопласирани ученици добили су дипломе (за прво, друго и треће мјесто) које су послате у њихову школу и уручиће им их њихови наставници, а остали потврде за учешће на такмичењу.ОДРЖАНО

Само један ученик освојио је више од 90 бодова: Тадеј Перишић из ЈУ ОШ „Вук Караџић“ Требиње, наставник Жанела Пажин и само он, према пропозицијама, има право учешћа на епархијском такмичењу чији ће домаћин 27. марта бити ЈУ ОШ „Његош“ Берковићи.

Пласман наших ученика је сљедећи:

4. мјесто Емилија Јашић,

6. мјесто Јаков Перишић-Глебов,

8. мјесто Мирјана Драпић,

9. мјесто Катарина Давидовић

10.мјесто Андреј Миливојевић.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено