• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Регионално такмичење из Француског језика одржано је 13.3.2021. године са почетком у 10 часова у складу са објављеним стручним упутством. Домаћин овог такмичења , на коме су требали учествовати ученици из три херцеговачке школе у којима се као други страни језик изучава француски, била је наша школа.


Такмичењу је приступило 5 ученика 9. разреда и то: 4 ученика из ЈУ ОШ „Свети Сава“ Билећа и 1 ученик из наше школе. Три такмичара пријављена су и из ЈУ ОШ „Вук Караџић“ Требиње, али они нису приступили такмичењу, а разлози нам нису познати. Ученици су такмичарске задатке радили у својим школама уз поштовање свих актуелних хигијенско-епидемиолошких мјера.

Можемо рећи да у току такмичења није било никаквих проблема. Једина примједба могла би се односити на поклапање термина овог такмичења и такмичења из математике. Из тог разлога пласирани ученици наше школе нису имали могућност да приступе такмичењу, њихов избор је било такмичење из математике.

Наш такмичар Филип Јокановић, ученик 9-1 одјељења, заузео је треће мјесто.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено